Dierenkliniek Tilburg Oud Noord

Diensten buiten openingsuren

Tijdens sluitingsuren werken wij samen met andere praktijken in een dienstenkring.

Onze sluitingsuren zijn: Maandag tot en met vrijdag van 's avonds 19:00 tot 9:00 uur 's ochtends gesloten. Vrijdagavond van 19:00 tot maandagochtend 9:00 uur, en op feestdagen gesloten.

Tijdens deze diensten werken wij samen met andere praktijken in een dienstenkring. Hierdoor is er altijd een dierenarts beschikbaar voor noodgevallen voor de klanten uit onze dienstenkring. Wij werken als Dierenkliniek Tilburg Oud Noord (Veldhovenring 20, 5041BC Tilburg) samen met Dierenkliniek Dier en Dongen (Hoge Ham 106, 5104 JK Dongen ), Dierenkliniek ' t Spoor (Boxtelsebaan 15, 5061 VA Oisterwijk) en Vughtse Poort Dierenartsen (Helvoirtseweg 181A, 5263 EC Vught). Omdat we het belangrijk vinden dat u een goede service krijgt, ook buiten de openingstijden, werken we samen met deze collega's. Op deze manier kunnen wij energie bijtanken om u de beste service te kunnen blijven leveren.

Voor noodgevallen belt u naar het bekende nummer 013-303 1818. U wordt dan verbonden met de dienstdoende dierenarts of krijgt een bandje met het nummer van de dienstdoende dierenarts.  

Gedurende de diensten zijn de dierenartsen niet permanent op de praktijk aanwezig en kunnen zij geen huisbezoeken afleggen.

Houdt u er rekening mee dat er buiten de openingsuren, tijdens de diensten, hogere tarieven gelden. Na het consult wordt u vriendelijk verzocht direct af te rekenen. U kunt hiervoor contant of per pin betalen.