Dierenkliniek Tilburg Oud Noord

Antonia

Mijn naam is Antonia Düx. In 2010 ben ik in Gent afgestudeerd als dierenarts, met als hoofdrichting gezelschapsdieren. Voor de liefde ben ik vervolgens in Nederland aan de slag gegaan als dierenarts.

Als dierenarts ligt mijn grootste passie bij honden en katten. De diergeneeskundige thema's waar ik mij extra in verdiept heb, zijn de echografie abdomen, tandheelkunde van hond en kat en de internistische diergeneeskunde.

Voor de hobby tour ik door het Brabantse landschap (graag mooi weer) en train ik met onze hond Herbie behendigheid. Onze poes Lola houdt het bij bankhangen en knuffelen. Sinds de zomer van 2020 is Hollandse Smous Darcy nog bij ons gezellige beestenclubje gekomen.

Marianne

Ik ben Marianne de Jong. In 1986 heb ik mijn studie Diergeneeskunde aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht afgerond met als afstudeerrichting gezelschapsdieren. Sindsdien ben ik in meerdere kleine huisdieren praktijken werkzaam geweest.

Ik ben groot geworden in een gezin waarin huisdieren altijd een belangrijke rol speelden. Mijn interesse in dieren en het beter maken van dieren bestond van jongs af aan en heb ik kunnen combineren in mijn studie en werk.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond en ben ik in mijn tuin te vinden als het goed weer is. Daarnaast houd ik van lezen, luister ik graag naar muziek en als er een goede film draait of er is een leuke theatervoorstelling, dan ga ik daar graag naar toe.

Debby

Dierenarts Debby Kimenai.

Sophie

Dierenarts Sophie van den Berg.

Els

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de universiteit Gent met als hoofdrichting herkauwers. Vervolgens ben ik met veel plezier vijf jaar als veearts in Duitsland aan de slag gegaan. Na ruim een dozijn jaar bij de overheid, ben ik nu als praktijkmanager aan de slag achter de schermen en hou ik mij bezig met het reilen en zeilen van de praktijk.