Dierenkliniek Tilburg Oud Noord

Lieke

Mijn naam is Lieke van der Craats. Ik woon samen met mijn man, ons zoontje, kippetjes, 3 cavia’s en een kruising Friese Stabij x Berner Sennen, genaamd Saar, in het Tilburgse. Van kleins af aan wist ik al dat ik iets met dieren wilde doen. Ik zou ook niets anders meer willen. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Helicon te Nijmegen. Daarna heb ik wat ervaring op kunnen doen bij een andere kliniek. En sinds januari 2017 werkt ik met veel plezier als Paraveterinair bij Dierenkliniek Tilburg Oud Noord.

Veerle

Mijn naam is Veerle Ververs. Ik woon in het kleine dorpje Loon op Zand, niet ver bij de kliniek vandaan. Van thuis uit is de dierenliefde mij met de paplepel ingegoten. Thuis leef ik tussen de honden, katten, konijnen, schildpadden en pony’s.

In 2021 ben ik als paraveterinair afgestudeerd aan het Helicon 's-Hertogenbosch (Tegenwoordig Yuverta).

Sinds de zomer van 2021 werk ik bij de dierenkliniek, vol liefde en plezier met mijn collega’s en natuurlijk alle klanten en dieren

Maud

Mijn naam is Maud de Kroon. Ik woon in Diessen met onze Engelse Cocker Spaniël genaamd Sonja, kippen en eendjes. Als klein meisje wist ik al dat ik later dieren beter wilde maken. In 2023 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het Curio college in Breda en ben ik gelijk hier in de praktijk begonnen, waar het altijd leuk is met de vele verschillende patiëntjes zoals deze Berner Sennenhond op de foto die kwam voor een operatie.