Dierenkliniek Tilburg Oud Noord

Lieke

Mijn naam is Lieke van der Craats. Ik woon samen met mijn man, ons zoontje, kippetjes, 3 cavia’s en een kruising Friese Stabij x Berner Sennen, genaamd Saar, in het Tilburgse. Van kleins af aan wist ik al dat ik iets met dieren wilde doen. Ik zou ook niets anders meer willen. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Helicon te Nijmegen. Daarna heb ik wat ervaring op kunnen doen bij een andere kliniek. En sinds januari 2017 werkt ik met veel plezier als Paraveterinair bij Dierenkliniek Tilburg Oud Noord.

Lisa

Ik ben Lisa Zijlstra.

Al van jongs  af aan ben ik gek op dieren en met dank aan mijn moeder heb ik daar volop uiting aan kunnen geven. Ik kwam namelijk regelmatig thuis met een zielig diertje waar we dan opvang voor regelden of een nieuwe huisgenoot (Ik mocht een pasgeboren cavia uitkiezen op de kinderboerderij waar ik hielp met dieren verzorgen, mijn moeder stuurde me terug, niet om de cavia terug te brengen maar om er nog een bij te halen! Want alleen is toch wel zielig).

In 2010 ronde ik mijn opleiding tot  paraveterinair af in Barneveld en sindsdien ben ik in het werkveld te vinden. Sinds 2018 woon ik in Brabant en zo ben ik uiteindelijk bij dierenkliniek Tilburg Oud Noord terecht gekomen.

Met veel plezier werk ik met mens en dier, dus graag tot ziens op de praktijk!
 

Jessica

Paraveterinair Jessica van de Zilver.

Veerle

Paraveterinair Veerle Ververs.